Skapa en mysig stämmning i hemmet.

Så då börjar den här dagen närma sig sitt slut. Jag har varit på stan och lagt undan ett par jätte fina skor och sen har jag beställt en Canada goos jacka lång modell i svart. Viktigt att ha en varm och skön jacka nu när det är så kallt, och jag vet att det kommer bli en riktigt kallt vinter.


Har snokat lite på stan och köpt lite hud produkter. Min syster ringde och erbjöd mig att komma på hennes jobb och vara med på en Partylight fest. Det är nämligen visning av heminredning och underbara doftljus samt vackre ljuslyktor. Jag tyckte att det lät jätte trevligt för att jag älskar verkligen ljus och ljuslykter samt inredning darför tackade jag omedelbart ja!
Hon kom och plockade upp mig på stan så åkte vi upp. Vi fick fika och lukta på olika doftljus som luktade underbart. Och vi fick se massa olika modeller av ljuslyktor och en grundkurs på inredning och dekoration.


Jag har mina favoriter och här kommer lite tips på inredning från ikväll.




Dofter

Dofter har en unik förmåga att förändra vår sinnesstämning, skärpa våra sinnen och skapa en speciell stämning i vilket rum som helst. Använd PartyLites högkvalitativa doftprodukter överallt hemma, variera dofterna från rum till rum och lägg till flera skikt av dofter i ett och samma rum. Experimentera och sätt din egen personliga touche på ditt hem. Varma och vänliga tankar får man till exempel av dofter av typen ”gott och kryddigt”, som inkluderar nyanser av underbart nybakat. Med Ingefärspumpa, Kanderat Päron eller Kanel & Lagerbär får du vem som helst att känna sig hemma hos dig.


Rumsytor

Ibland försummar vi väggytorna, eftersom vi lätt fokuserar på bord och byråer och glömmer bort de stora tomma väggytorna som bara tigger om utsmyckning! Använd målarfärg för att förvandla ett rum och se hur det vackra skenet från ljusen reflekteras från väggarna och skapar intressanta mönster. Varma, mörka toner skapar en känsla av prakt, speciellt när det är mörkt, medan ljusare färger framkallar en naturkänsla och går bra ihop med de allra flesta möbler och prydnadssaker.


Färg

Färg är kanske den faktor som har allra störst betydelse när det gäller att skapa stämning. En enda djärv detalj i lila, rött eller kanske orange kan åstadkomma en riktig gungning på ett rum. Om du låter färgen på heminredningen vara neutral kan du i stället experimentera med ljus i olika färger för att skapa det intryck du vill ha.


Sidan heter www.PartyLite.se så gå gärna in och kolla lite. Man kan även bli värdina för visningar av ljus och ljuslyktor och tjäna extra pengar. Hörde att man får bra betalt.. För mer information gå in på deras hemsida. De finns över hela Sverige och spela ingen roll vart ni bor så har ni en möjlighet att tjäna lätta pengar och även bestämma sina arbetstider  själv. :D

 
Det här var verkligen lärorikt.  Vi har beställt lite ljus och ljuslyktor så kan jag lägga upp nån bild då de kommer.
Nu ska jag kolla på film och sedan sova. Puss Puss!

Clean

Nu håller jag lägga upp lite låtar på mobilen så jag har något att lyssna på. Annar är det kallt och tråkigt väder
termometern visar 5 grader ute.
Ska inte göra mycket alls idag lite skolarbete och så.

Känner mej rastlös, vill göra nått men vete fan vad. Ja kanske städa lite lägga undan sommar kläder och ta fram mina mysiga vinter kläder. :)

Vill du slippa acne och onödiga hud problem?

Hjälp mot finnar, acne..


- Det viktigaste är att få igång magen. Oftast beror hudproblem på att magen inte funkar som den ska och då går slaggprodukter och gifter ut i kroppen och i huden. Försök att gå på toaletten varje dag.
- Undvik vetemjöl. Det är förstoppande och ger lite energi. Käka fullkornsprodukter istället, det sätter fart på magen och ger mer näring.
- Undvik socker, sockerhaltiga drycker, godis och choklad. Socker är ett gift och mycket beroendeframkallande. Du ska se att efter ett tag saknar du det knappt.
Ät frukt och nötter istället när du blir sugen.
- Undvik mjölk och mjölkprodukter. Mjölk kan vara mycket påfrestande för tarmslemhinnan eftersom vi inte är skapta för att konsumera komjölk. En del personer är känsliga och lactosintoleranta utan att vara medvetna om det. Ett symtom är hudproblem.
 Testa sojamjölk (Tofumjölk) istället, det funkar bra att ha den i matlagningen också.

- Försök att undvika kött, ät då hellre kyckling och fisk. (Magen sköter sig mer regelbundet då man äter mer lättsmält föda. Vegetarianer har sällan problem med magen.)
- Drick te på brännässla, den har blodrenande egenskaper och är mycket effektiv vid hudproblem. Finns att köpa i hälsokostaffärer. Bästa märket heter Salus och kostar cirka 40 kr per paket. Drick 2-5 koppar om dagenLäs mer i "Hälsa ur Guds Apotek" av Maria Treben. Om du vill kan du också köpa Urticalcin, ett homeopatiskt preparat framställt av brännässlor. Det tillverkas av Bioforce och finns också att köpa i hälsokostbutiken. Det kostar runt en hundralapp för en burk.

- Drick mycket vatten för att rena kroppen. Drick cirka 1,5-2 l per dag. (Det sa min hudläkare)
- Tvätta ansiktet högst 2 ggr/dag med oparfymerad Lactacyd. Det finns att köpa på apoteket. Skippa alla dyra antiacne produkter! De är inte effektiva. De torkar bara ut huden samt kostar en massa pengar.
- Motionera regelbundet, gå på gympa eller något du gillar 2-3 ggr/ vecka. Om du inte hinner så ofta så byt ut ett av passen mot en promenad på en halvtimme. Motion ökar cirkulationen i kroppen och befrämjar utrensning av slaggprodukter.

- Bada bastu någon gång i veckan.
- Vistas utomhus åtminstone någon stund på dagen.
- Överväg att sluta med p-piller som preventivmetod (om du nu äter p-piller). P-piller kan ge finnar och ändrar hela hormonbalansen i kroppen.
- Försök att slappna av, hitta någon metod i avspänning som passar dig. Undvik stress. Stress ökar hormonutsöndringen och kan bidra till problem med huden.
                                   


Talent kid!

<object width="580" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ThObaKJPRlo&hl=sv&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1"></param><param
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ThObaKJPRlo&hl=sv&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object>

Guru Josh Projekt

Sitter vid datorn nu har precis tvättat håret och duschat. Lyssnar på en av mina favvo låtar 2pac ft Ellisa -Ahla Dunia. En skön låt fast man inte fattar vad hon säger.

Har varit med valpen hela morgonen och det gick bra förutom att man måste kliva upp så jävla tidigt för att rasta han. Och sen då vi kom hem somnade han och sov jätte länge, och jag kunde inte sova.. Hundar är djur men man kan tro ibland att de tänker som människor.  Så jävla smarta.

Nu ska jag åka till skolan jag har grupp möte och vi ska vara där till halv sex. Sedan ska jag sola och träna.
Ja juste fick ett meil av ett bolag från Malmö som arbetar med Guru Josh Projekt just nu. De ska spela in hans nya musik vidio och jag sökte, trodde väl inte att de ens skulle läsa min lilla ansökan men det gjorde de. De undrade om man kunde se mig på bild, och jag tippsade de vart de kan få tag på mina bilder. Men kanske skulle det ha varit bättre om jag hade skickat direkt. Jag ska nog logga in igen och skicka.  Ser fram emot det här det hade varit jätte roligt.

Ja så ser min dag ut förutom att jag har slappat i soffan med min bok i handen, och lill Arax liggande på min mage.  Jag måste städa lite nu innan jag drar. 
Ha det bra.




Tjenare!

Jag har ju sakt att vi har fått en ny valp.  Han är så himmla söt och lär sig fort. Jag blev kär honom på en gång.
hans underbara humör gör mig galen. Visst blir man lite sur då han kissa inne men han kan ju inte kontrolera sig. Drför har vi lärt oss nu att så fort han har ätit, druckit lekt innan han har sovit och efter ska han ut! Eller måste han ut och det funkar!

Vi vet inte vad han ska heta en vi måste välja bland tre namn som vi tycker passa han.
Million, Melex, Dollar.

Lite bilder på våran sötnos.


¨Hej Hej..

Sitter nu på skolan och längtar tills klockan blir halv två.
Klockan halv två ska vi visa upp klass tårtan till juryn sen ska hela skolan gå runt och smaka på treornas tårta.
Alla som går sista året fick baka en tårta och så väljer man ut en vinnare. Det vinande klassen är ett steg närmare att få gå ut först i trappan.

Det ska bli så himmla kul.

Jag skriver sen hur det gick. Annars är allt bra med mig och en liten överaskning vi ska köpa en valp imorgon.
Så spännande.
Puss så länge :)

Heeeeeeeej

Hej bloggen.
Det var nog jätte längesedan jag bloggade men nu lovar jag att ändra på det.

Sist jag skrev kom jag hem från Paris där jag hade en underbar tid med min kära syster.
Våran nästa trip tror jag blir LOndon eller Egypten, jag gillar historiska saker och i Egypten finns det mycket sånt.

Hela sommaren har jag bara jobbat dygnet runt på lite olika ställe och har lärt mig mycket nya saker som jag kommer ha nytta av. Tex blandra goda drikar, alltid bra om man ska festa och så, även träffat jätte många fina vänner.
Har köpt massa kläder också skänkt engar till olika välgörenheter vilket jag är stolt över. Jag vet att jag har det bra men öppnar man ögonen lite mer så ser man det man alltid blundat för barn som dör  svälter krig här o där. Låter som att det aldrig kommer bli fred på jorden.

Nu sitter jag här och lyssnar på en jätte fin låt är lite små sjuk men imorgon blir det säkert bättre.
Har tänkt på dej jätte mycket och hoppas du har det bra lev upp till dina drömmar och följ bara ditt hjärta J.A.T
I bilive in You !


Ett tag har jag varit så tom innombords har aldrig kännt mig så ledsen och besviken på mig själv och vissa val i mitt liv. Men jag lova utan min mamma skulle jag inte vara här vart jag är idag. I ett land som jag kan vara vem jag vill och leva ett bra liv som jag gör här. Man har många möjöigheter och självklart ska man utnytja de.


Jag är lite less på skriva nu för nu är Anne här och vi ska chilla.

Förlåt för att jag bara la av att skriva men jag har haft lite trist liv och inte så mycket tid.

Puss


RSS 2.0