27 grader, Det är sommar nästan..

Så himmla skönt väder idag.
Var med syrran och sola ett tag så underbart . För ett tag sen satt man och drömmde om sånna dagar, att bara sitta i solen käka glass och chilla.. Det var hela 27 grader idag, SJUKT VARMT .. jag hoppas att det här fina vädret håller i sig ett tag satt man får lite fin solbränna, kanske slipper sola i solarium..

Lite bilder från idag..

                              
                              
                               
                               

Onsdag boooriiiing!

Hej!

Idag är det en sån dag då man inte gör något alls.
Jag har varit på skolan lämnade in min psykologi uppgift och det kändes skönt för nu har jag ingen psykologi alls..
Kom hem käkade med pappa och sen gick jag o la mig. Efter ett par timmar kommer pappa in i rumet och ropar på mej. För mig kändes det som morgon så jag började hitta på neee jag har ingen skolan nu på morgonen. Och han började garva hahah. Han vet att jag ljuger för jag sa då vi käkade, fan jag har prov halv 9 i spanskan imorn. Sedan klev jag upp och vi skrattade som fan.

Nu ska jag bara ta del lugnt göra lite te kolla på fotboll och mysa. skolan och jobb som gäller imorn och jag behöver vila!

Alla som ska ut ikväll HA SÅ KUL!. Jag tror inte jag missar så mycket alls ikväll Sundsvall är som den är.


Puss Puss!

Tisdag..

Är hemma nu efter skolan. Det var riktigt fint väder för en stund sen men nu är det jätte molnigt :/. Trist

Ska käka nu och städa lite sedan drar jag och hälsar på Sofia där efter åker jag till jobbet. jag kör moppe hela dan idag lånade från min kära bror. =D
Lite roliga bilder från igår.



Adidas sneakers hell yeaaah

Jag jobbade i söndags occh det var helt lugnt, fick sluta tidigare och därför spenderade jag tiden med min kära familj. Vi såg på film och käkade chips och så. Filmen heter CLICK. Ganska gamal men skit bra.


En bra start på ännu en skolvecka. Har varit i tid till skolan och det känndes skönt. Efter skolan drog jag hem och sedan åkte jag och min bror till stan. Vi käkade glass kollade på salsa, då vissa dansade på torget, så duktiga var de inte men kul var det,
Sedan har jag pluggat till religion provet jag har att göra imorn och har ett prov kvar i spanskan för att få MVG sen är det inte så mycket stress.
Ja har även kört broshans moppe och gud va kul det var, den går som fan också. =) Han skulle träna och jag kollade på honom skjutsade och hämtade han på moppen.

Nu har jag beställt nya addidas kläder också som kommer om två veckor precis då man kanske får sina skatte pengar hehe. har beställt ett par sneakers en sweatjacket, och tre t-shirtar en blå en vit o en röd adidas.

                                                        


Natti natti en lång dag väntar imorn.
PUSSSSSSSSS


ja de ...

ja de var i måndags ja skrev sist, har inte hunnit skriva innan.
Har haft mycket i skolan och inte så där mycket tid för nöje på internet..

Jag har sett alla nya Prison Break och det har tagit mest tid. Jag älskar den, har inte missat en enda avsnitt sen första början. Fan va spännande och jäkligt bra. Och han är sååååå snygg Ni vet vem jag menar min blivande man!
Men de tråkiga var att han dog.. och den är slut finns ingen mer Prison Break åååhhhh kunde de inte köra en säsong till..=(
Igår kom JASMINA LOTTA JOSSE <3 hem till mig, vi käkade pratade lite drack vin tills jag spilde vin över hela köket.
Sedan drog vi till Oscars där det var fullt med fulla människor vi 4 måste ha varit nyktraste av alla. Vi dansade och hade skojj förutom att alla som hade Swedbank hade problem med att ta ut elle betala med kort. (det har händt många gånger nu).. Undra om man ska byta bank :P. Men skjutsen hem fuckade sig för Josse så vi stog o ringde i cirka 1 timme till alla vi könde som hade bil, inte en enda jävel svarade hahah och det fans inga taxi lediga så vi fick gå hem till mig i skönsmon.
Det var tur att det är så ljust ute så vi inte behövde vara rädda. Vi decka så fort vi kom hem.
Vaknade imorse med josse next to me. Sen klev vi upp duschade glodde på skruva den som beckham käka en konstig frukost klovkan 2 (lunch) och sedan drog vi till mitt jobb. Chillade där drack kaffe o så va det dax för mig att jobba och hon skulle hem.
Jävliskt mycket att göra idag på Tandoori, Det var som att alla i stan bestämmde sig för o gå o käka just hos oss.
MEN jag älskar då det är stressigt, och då man jobbar med rätt person! Madde eller Maja ! BIG LOVE


Nu ska jag sova !


Puss Puss!

Måndag | After eight ...

Ja...

Det har varit en lång skol dag. Jag satt på skolan rätt länge och gjorde planering på saker jag måste göra klar innan sommar lovet. Det blev en halv lång lista. Hoppas att det är fint väder imorn så man kan ha på sig något fint och mina nya sandaler till.

Jag har även fått ett erbjudande fotas för nån fottoaffär  i stantydligen nån reklam för de angående  student bilder o så. Jag ska träffa henne till veckan så får vi se. Hon skrev till mig på facebook. att hon hittade mig på google och tyckte jag hade fin utstrålning och fin ansiktform (haha) så frågade hon mig gav mig sitt mob nummer och nummret till jobbet och så. Jag vet inte om jag vågar ge mig in på sånt då man inte vet vilka det är. Men jag ska undersöka saken.


Nu har jag pluggat från klockan 6 tog små pauser bara.  Jag planerar min sommarlov.  Den hör sommaren ska jag ha riktigt kul ska njuta varje dag av ledighet och bara pyssla om mig själv.

Jag har lärt mig göra skit goda drinkar på jobbet som man kan ha både alkoholfria och med alkohol så de kommer bli sköna dagar med egna drinkar bero på vilka o så solglasögon kort kjol linne bikini och chilla..

Jag ska även jobba mycket i sommar har jag bestämt mig. Elle de första månaden måste ha pengar innan utomlandsresa. Skatte pengarna kommer också snart det låter ju bra.

Jag har varit skit trött hela dagen men nu plötsligt halv ett på natten är ja skit pigg whaaaat det är då man ska sova, så ja ska krypa ner i sängen o drömma något fint.

Puss Puss!


Måndag | Skolan..

Tog sovmorgon idag fast jag inte hade nån, blev uppe sent igår kväll på grund av alla jävla små uppgifter som ska skrivas och skickas in. Nu sitter jag på skolan och dricker kaffe, lyssnar på lite musik och ska snart till lektionen.

Ska hem direkt efterskolan och fortsätta plugga så jag kan lägga mig tidigare ikväll, så jag orkar med morgon dagen och den långa skoldagen.

Bläää Sofia sitter här men hon är i sin egen lilla värld. Lyssnar på musik på högsta volym och tro inte hon hör ngt ja säger heheh .. Hon verkar också vara less men håll ut gumman snart får du åka till Stockholm till din kille :D

Puss Puss!



Stil!




Nummer 10 måste bara ha 7 också.. Fan så sjukt snygga klackar ahh de är riktig fina, men kan tänka mig att det är jobbigt att "gå" i de.

HP pavilion dv 3000

Helluuuu


Det var ett tag sen jag skrev, men jag har inte haft tid elle ork att sitta vid datorn..  Jag har bara vart på skolan och jobbat hela veckan är riktig slut nu ,, Men det få bli en lugn vecka framöver, mindre jobb mer plugg.

Men nu har ja köpt en ny dator och lovar
att jag kommer skriva oftare =) Det bästa av allt är att jag fick en liten dosa med  så jag kan byta låtar elle så yupiiii! Bäst av allt fingeravtryck grejjen så man slipper ha koder o shit. hehe Jag är jätte nöjd med inköpet och jag
köper självklart ett bra ljud till datorn ;) snart. Nuu ska ja skriva mina läxor
Puss PUsss!
mee like !;)

bläääää

Kaära blogg..!

Sjukt trött jag är idag, måste vakna till ska ha prov snart.  
Ska träffa mami på stan snart måste till experten och lämna in min "nya" mob för den har fått damp!
Fan hoppas det inte bli som med datorn att det tar ett halv år och laga den.

Darför är jag på dålig humör också.

Puss Puss!

Juppiii Juppiii

En rolig kväll på  skolan, och jobbet.. Lugn fredag gjorde inte mycket alls.
Efter skolan gick ja runt på stan med madde och maja. Vi fikade pratade och satt i parken. Rätt mysigt faktist. Sedan gick vi till jobbet för vi skulle börja jobba alla tre, Där drack vi kaffe spelade riktig hög musik och vilade innan vi skulle öppna Tandoori.
Tjejerna köpte blommor till ute serveringen och de var riktig fina, sedan pysslade de med blommorna plantera och så. Jag ville inte få skit under naglarna hahah :) Ne men jag satt i solen och kollade på.


Idag vaknade jag tidigt, Lagade mat med mamma tog en promenad till affären och tog det lugnt. Det är inte så fnt väder ute hoppas det bli lite bättre framöver..
har precis duschat färdigt och ska kila till jobbet snart. Mamma är värdensbästa jag som har varit sugen på jordgubbar hur länge som helst,, Hon köpte det till mig. Så vi satt på balkongen och åt årets första jordgubbar.


Ha en fin dag!
Puss PUss!

-Stockholm.

Har haft det så himmla underbart i Stockholm.. Lägger upp bilder senare.. Och skriver lite mer. nämligen så har jag lärt mig mycket, hade massa gajder genom gamlastan Nobel museumet, slottet och så, Riksdan också. Det är minne förlivet.
Varför snackar alla skit om Stureplan. Att man inte passar in om man är "blatte" Jag hade skit kul där och märkte inte ens av nått att folk glodde alla va jätte trevliga. Underbar resa iallafall.. Pusss

Ring my Bell...





Min favorit åter igen...

Sommar things...

Såg den här fina klänningen som jag måste ha. Perfekta färgen också. Har köpt de här fina sandaler på Bianco, de skulle ja ha  till kläningen.. De är jätte sköna, hade på mig så jag var ut och dansa och jag fick inte ont elle nå sår och så. Väldigt snygga, och även lätta... Köp de bara 990 kr

                           

Provade även dom här, de var jävligt snygga och har bestämmt mig nu för att köpa de med. =) De är inte så höga som de ser ut på bilden .. Riktig snygga ..

Norrland-Stockholm

Vaknade ganska tidigt idag, fast jag hade sovmorgon.. Duschade och sminkade mig och nu ska jag iväg till skolan .
Det gick bra på jobbet igår och allt känns så bra just nu=).

Ser fram emot min lilla resa till Stockholm.. Det var ju ett bra tag sen man var där. Sist så var det då vi kom hem från hemlandet, då lånade vi bara flygplatsen och tåget upp till Norrland.

Nu ska jag ut i solen ska gå till skolan fint väder.
Puss Puss!





Jag ljög, jag promenerade aldrig till skolan för att det regnade. Kallt är det också.. Jag hoppas att det inte e skit väder nere i Stockholm också..
just nu sitter jag och väntar tills min lektion ska börja ska nog ta mig en koppkaffe innan Ciaooo ;D


Bilder på mej ..



                                                                                                                               -Beauty Queen..

3 maj..

Godmorgon..
Har precis ätit min frukost så gott.. Nu ska jag duscha  och sedan ut för o njuta av det vackra vädret..
Ska jobba ikväll, men ja ska ta med mig matte boken elle nått så jag kan jobba då det är lugnt. Det är Trots allt söndag.


Efter jobbet vet ja inte om ja kommer göra mer än sooovaaaa.. Fan va skönt att vakna och se ut genom fönstret och se havet, och solen lysa upp vår jord,. Vackert.


                     
                                                                                                         -Beauty Queen!

Fin dag..

Det var en riktig lyckad dag, med min familj.
Vi grillade och hade roligt, jag körde min brors moppe och han körde syrrans bil.. Skumt men han är skit duktig
kör bättre än mig juhh.. hahha

Jobbade från fyra och det var riktigt kul.. Först var det lugnt så vi tjejer satt och käka, läste massor med skvaller tidningar,
pratade, skrattade osv.. men strax efter fem blev det fart.. Alla va på toppen humör och då är det skit roligt att jobba. Min kära syster Merima kom förbi och käka med Nadia och Bidoor. ;)


Ska dricka te nu, och fortsätta att läsa på min bok som är så jävla bra..  "Så länge vi båda andas" för er som har sett Twilight så finns det även böcker, fortsättningen på filmen Mycket bra böcker..


"Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och mardrömsliknande verklighet. Bella slits mellan sin intensiv passion för Edward oxh en djup vänskap med Jacob. året som gått har varit minst sagt omtumlande och fulla av längtan, saknad och förtvivlan."

åh måste läsa nu...

Puss Puss!






2 April

Grilla grilla grilla...=D

Nu har jag och familjen bestämt oss för att gå och grilla, njuta av det fina vädret.
Jag älskar grillmat så himmla gott.
Allt är fixat och klart. Mysigt.
Sedan ska jag jobba..


                                                                              Bilden lånat från google.se

Hoppas ni får en trevlig dag..

Puss Puss!

1 maj!

Hej
Igår jobbade jag efter skolan, en riktig lugn kväll..
Sedan satt ja med brudarna på altanet vi sjöng och hade kul.. De skulle dra vidare till krogen och jag åkte hem.
Kännde inte för o festa då man ska jobba dagen efter, man är inte så pigg då.
Vaknade tidigt imorse skönt med sol.. Jag har skrivit klart mina uppgifter till skolan. Nu mår ja bra ! =)

Längtar tills ja ska åka bort till Stooorstaaaden Stockholm. Nu ska jag måla naglarna, dricka lite kaffe och sedan promenera ner till stan.
Juste, ska fläta håret idag, kanske inte hela men några får det bli. Så tyst i detta område och skönt. Man hör bara fåglarnas kvitter..
Jobbar ikväll, sen bli det hem och se på nån bra film med familjen =).

Att åka utomlandts är bara ett måste på sommarlovet. Vi ska till hemlandet först och sedan till nån tropiskt ställe =) lääängtar.. Det börjar närma sig..  Typ fem veckor kvar sen är det sommar looov ! Yeeeeeaah!


                                  


 

RSS 2.0