Hej!

Har inte skrivit under helgen har verkligen inte haft tid.. Som vanligt jobbade jag på
Tandoori o serverade massa mat till folk. Inget roligt pluggade lite fan snart är det lov .. :D 
Idag har jag vart förbi skolan o sen gick jag genom stan käkade på donken o därefter åkte
jag hem.
Hade tänkt mig o plugga lite eftersom jag har redovisning i svenska imorgon
 men jag han sätta  på en film lägga mig och sen somna hehe vaknade nyss ska dricka lite te
 o sätta igång o plugga.. Puss Puss

Hej hej..

Är på min engelska lektion nu läser fortfarande boken The Best little Girl in the World och lyssnar på min älskling lil Wayne-lollipop yeeaa och har en klubba i munnen muums ..  imorse kom jag till skolan runt 9 igentligen började jag inte innan 10 men ja ville ta en kopp kaffe med Sofia prata lite o läsa tidningen... Det första jag gjorde då jag kom till skolan var att jag gick ner till cafféet, och redan då ser man nya öppettider 1 timme och en kvar på morgonen och samma efter lunch. Skit less man blev Caféet är fan det ända stället man kan sitta och ta det lugnt fly från skolans verklighet, och nu är det också borta. Iallafall hade jag lovat o komma till min Loos igår men jag somnade :( fick jätte dåligt samvete för jag bad henne vara vaken fast hon var skittrött :( (förlåt gumman) a men jag måste ju gott göra henne o då blev det en timmes massage (jobbigt) hihi men hon e min lilla älskling o ja gjorde fan fel så då måste det bli massage i en timme :) 

Övade på lite grejjer i engelskan hahah 
"I scream You scream We all scream for Ice cream" så ska man säga det skit fort och samtidigt uttala rätt haha aa det lät lite kul då alla i klassen försökte men få lyckades  jag misslyckades läsa snabbt och utala rätt..
Lunch snart ska iväg o äta lite susshi utan rå fisk hihih Med Loos och Hanna  :D yummiieee 
Därefter har jag matte, svenska och psykologi slutar 16.20 låånd dag, ska nog tränna efter o soova samt plugga lite om jag orka!

Hörs sen puss hej!!!

·٠•●♥Dzenitaa♥●•٠·

Japp idag har jag varit seg hela dagen ... är det för att jag hade sovmorgon??  jag har märkt en sak ju längre jag sover desto tröttare bli ja då jag vaknar o resten av dagen, men då jag vaknar tidigt är
ja trött en stund och därefter går det över ,, hmm är det bara så med mig eller finns det någon som känner igen sig,. vart på religion har prov snart så det är viktigt att man hänger med vi läser om judendomen
vilket är spännande..och resten av tiden satt ja nere i caféet drack kaffe och skrev ordspråk kom på massa bra, kiki som jobbar nere i skolcaféet bad mig skriva nytt ordspråk varje vecka så då kom jag på några nya som jag kunde skriva upp :)
Jag fattar inte varför jag mår illa varje gång jag ser skolan? Jag känner mig skolless vet inte om jag orkar mer .. men det är inte lätt att ge upp och det är inte lätt att hitta rätt heller.
Jag lagade mat med min lillebror  det blev spagetti o köttfärsås efter jag åt vilade jag lite och nu sitter jag o "plugar" samtidigt som ja skriver blogg, pratar med loos och elci på msn och lyssnar på musik haha ..

                                                      lagar mat :)jag efter en trött skoldag
                                                                                    Min skola ...
                                                                         min skola
                                                                               
                                             Vi hörs! Kraaaam!!!!

Hej!

Idag vaknade jag halv 12, och då ja kollade på klockan fick jag panik för jag insåg just att ja hade missat halva skoldagen :(
Då blev det bara jalla jalla ett tag o så kom man ner till skolan då har v trots allt inte någon lektion för Girsela  psykologi läraren är sjuk är . Nu sitter jag här o jobbar lite med Geografi frågorna och dricker en kopp kaffe :):)Jag på skolan dricker kaffe och jobbar med Geografin..

Ska åka till experten idag och hämta ut min nya dator yesssss har längtat efter den som fan de sista två veckorna då jag fick brevet att hämta den idag den 17 feb.
Puss o Kram !!

...........................................................................
Jag hämtade aldrig datorn, jag orkade inte men därimot  var jag o fika med min loos på barista.. Vi satt själva på övre plan och vilade lite sköna soffor de har och good kaffe! Jag drack nästan en hel presskanna för 2 pers jag tro jag är beroende av kaffe, inte bra ...
,Jag och Loos

 
sedan kom hani och satt med oss en stund, men jag var tvungen att dra för ja skulle träna.
Är så himmla less på alla j**la fjortisar som kommer till gymmet med 100 kg smink och istället för att träna töntar de sig och spanar in killar, visst kan man göra det men det är störande för oss andra som vill verkligen träna, alla maskiner e upptagna av de och det enda de gör är sitter o kollar sig i spegeln fixar håret  och lägger på mer läppglans. Jag har fixat sån chema och jag vet vad jag ska göra under tiden jag är på gymmet  men de var överallt. Jag ville börja med att springa och värma upp lite, på friskis och svettis har de tre rullband alla tre var upptagna av fjortisar och ja stod där o kolla på de samtidigt som ja väntade i nästan 20 min haha de låtsas att de går på catwalk hmm.. springa och samtidigt försöka se bra ut a men iallafall en av de hamnade på golvet framför rullbandet  jag vet fan inte hur det gick till men men.. dagens fjortisar fan skärp er allt handlar inte om att ha 100 kg smink och vem bry sig om läppglansen har försvunnit under tiden man tränar elle hur man ser ut i håret  det måste inte vara perfekt  du tränar ju.. Jag sprang i 10 min blev alldeles svettig och såg för jävligt ut men jag kom ju dit för att träna och svettas inte för att gå hem lika fräsch så som ja var då jag kom  hahha .. .Förresten  gymmet heter ju FRISKIS OCH SVETTIS..
Tjejerna "fjortisarna" drog sen och då var det bara att träna för ja hade nästan alla maskiner för mig själv :)


tjooo!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga. Det händer inte så mycket grejer i mitt vardagliga liv men det kommer vara kul för mig att  läsa senare i livet.
Just nu sitter jag på engelskalektion och läser en jätte bra bok som heter The Best little Girl in the World.
Boken handlar om en liten tjej som lider av anoroxia hon väger nästan ingeting men ser sig själv som en tjock ful fet äcklig unge. I boken får man följa hennes liv hur hennes föräldrar och hennes läkare försöker få henne till det normala livet hon en gång levde.

Idag är det fredag händer inte så mycket ska nog bara jobba och ta det lugnt med familjen..
Puss Puss Dzenita Boniiitaaa ;:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0